​Artister 2024 11. - 13. juli

Lars Winnerbäck

No expression, Forehead, Nose, Beard, Jaw, Collar
Flash photography

Når norsk sommer viser seg på sitt beste med deilig kveldssol som varmer langs bryggekanten i Fredrikstad, er det ingenting som passer bedre enn at fantastiske Lars Winnerbäck skaper allsang med sine klassikere på Glommafestivalen. 

Konserten blir på Tollbodplassen i sentrum av Fredrikstad, med nærhet til alle fasiliteter for den optimale opplevelsen. 

Lite slår pulsen byen har når Norges eldste festival med sine 100 - 120 000 besøkende kan ønske velkommen til en folkefest. Bli med og sett standarden for sommeren med oss og Lars Winnerbäck 11.07.2024. 

VINNI

Vinni, tidligere frontfigur i duoen Paperboys, har satt sitt preg på den norske musikkscenen med låter som «Glorie», «Barcelona» og «Lonesome Traveller» og «God Morgen Norge» og har vært en viktig del av det norske hip-hop-miljøet i over 20 år.

Med ny musikk på vei, er Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, snart klar for en ny runde på scenen. Etter årets utgivelse av albumet «tanker blir ting» er han nå klar for å møte publikum igjen med ny musikk og sine aller største hits.

Vinni spiller på Glommafestivalen torsdag 11. juli samme dag som Lars Winnerbäck. Det blir en fantastisk start på Glommafestival med disse artistene. Med stor allsangfaktor og gåsehudfaktor langs elva med vakre Gamlebyen og isegran som kulisser blir dette en magisk kveld.

KinGeorg

Flash photography, Purple, Artist, Violet, Entertainment

KinGeorg, også kjent som Kim Lunde, har blitt en bemerkelsesverdig figur på den norske musikkscenen med sin unike stemme og grensesprengende musikk. På scenen leverer han sterke tekster og autentisk tilstedeværelse, og hans popularitet strekker seg langt utenfor Norges grenser med jevnlige listinger på NRK P1 Østfold og Radio Prime i Sverige. 

Gled deg til KinGeorgs kommende liveopptredener og en uforglemmelig musikalsk opplevelse. En unik lyd, som blander mørk pop, rock og subtile elektroniske elementer.

KinGeorg spiller på Glommafestivalen torsdag 11. juli samme dag som Vinni og Lars Winnerbäck. Det blir en fantastisk start på Glommafestival med disse artistene. Med stor allsangfaktor og gåsehudfaktor langs elva med vakre Gamlebyen og isegran som kulisser blir dette en magisk kveld.

Billetter torsdag

Kjøpte billetter refunderes ikke.
Ikke lov med paraplyer, foto/film utstyr.
Mat og drikke kan kjøpes inne på konsertområdet. Konserten kan flyttes uten krav på refusjon.​

Dato: Torsdag 11. juli 2024
Tidspunkt: Dørene åpner 17:00
Pris: Kr. 795,00 + avg.
Sted: Tollbodplassen - Fredrikstad

VIP-bord | 11. juli

VIP-Bord gjeldene 8 personer, eget bord i telt plasser ved scenen med bra utsikt. Man kan fritt bevege seg ut til de andre. Egen wc-sone, egen inngang, egen bar, ink 16 bonger til drikke eller 3 flasker vin, 2 pizza. NB! Kun få bord ledig.

Bord kan kjøpes på Tikkio eller ved å kontakt oss på lasse@glommafestivalen.no

​Artister 2024 fredag 12. juli

Bausa

People in nature, Vision care, Flash photography, Watch, Sky, Hat, Sunglasses, Goggles, Happy, Eyewear
Flash photography, Lip, Thigh, Happy, Grass

Bausa (tidligere Brødrene Bausa) består av b.G, MAFAQ og Phill fra Bærum, og begynte å gi ut musikk i 2021. Etter kun noen måneder slapp de hitten «Mawbys» som klatret opp til 5. plass på topplista og var der i nesten 100 dager. Det siste året har gjengen bak Bausa samlet inn over 30 millioner avspillinger på Spotify på ulike prosjekter

Bausa ble allerede i fjor et varemerke og en stolthet for bærumsrussen, men det tok ikke lang tid før deres trofaste publikum vokste forbi Bærums grenser.

Bibbebaby

Bibbebaby skapte en bølge av oppmerksomhet da hun debuterte som det første kvinnelige fjeset i russemusikken. Med sin unike stil og ektefølte tekster, har Bibbebaby allerede fått en stadig voksende fanbase.

Med låta «Bundasliga Hjemmensnekk» beviste Bibbebaby at hun har det som skal til for å bli en av de mest spennende nye artistene i norsk musikk.

BRÆTZ

Vision care, Arm, Leg, Eyewear, Sunglasses, Human, Fashion, Textile, Thigh, Finger

Brætz er jentegruppen vi alle har savnet! For unge jente og gutter er dette en ren fest med godteri og glitter! De voksne dras også rett tilbake til ungdommen med 2000-tallets beste sound, PÅ NORSK! I mangel på jenter i festmusikken er dette noe vi endelig får servert med blikkfangende glittermasker og ekte girlpower! Dans jenter, dans dans!  

I låten “Hat Meg” tar Brætz jentene oss med inn i festmusikken med ekte jentastemning! Låten er også en intro til hva BRÆTZ-universet kommer til å tilby fremover.

Billetter fredag

Kjøpte billetter refunderes ikke.
Ikke lov med paraplyer, foto/film utstyr.
Mat og drikke kan kjøpes inne på konsertområdet. Konserten kan flyttes uten krav på refusjon.​

Dato: Fredag 12. juli 2024
Tidspunkt: Dørene åpner 18:30
Pris: Kr. 411,00 + avg.
Sted: Damskipsbrygga - Fredrikstad

3TOS

Flash photography, Forehead, Cheek, Eyebrow, Sleeve, Gesture, Collar, Happy, Jacket

3TOS fra Romsås bærer sitt eget preg av å ha vokst opp blant blokkene i et flerkulturelt miljø har i løpet av de siste to årene hatt en stødig vekst som artist, og gjennom sosiale medier klart å nå ut til en stor gruppe mennesker som følger 3TOS sin reise til å bli en av norges største artister gjennom å vise behind the scenes innhold fra studio, konserter og privatliv på Tik Tok, hvor han har generert snart over 330.000 likerklikk og over 24.000 følgere.

SØTE OG RARE GUTTER

Sky, Plant, Leisure, Bottle

Søte og Rare Gutter startet 2024 med å slippe debut-singelen «Bærum Bitches», og gikk helt til topps på hitlistene i Norge og Sverige, og chartet i Danmark og Finland. De to barndomsvennene fra Ullern kombinerer norsk festmusikk med pop, på en helt unik måte.

Selv om Søte og Rare Gutter debuterte med sin første låt for bare noen måneder siden har de allerede rukket å spille live på en av Norges største konserter foran 10.000 festglade russ. Duoens tilstedeværelse på scenen reflekter alle årene de to har laget musikk sammen, og guttene bringer et helt unikt liveshow.

Martine Reinsch er en 18 år gammel singer/songwriter. Inspirert av klubb, pop og edm, Martine er her for å bringe energi med uptempo energirik pop musikk!

Låten Body Armor ble raskt en kjenning på NRK MP3 og ble spilt over hele landet! Body Armor ble anbefalt av NRK URØRT og ble brukt i HIT reality serien *Bakermesterskapet*

Martine Reinsch er en energibombe på scenen og er klar for å skape stemning på glommafestivalen!! Med seg har hun 2 flinke dansere!

People in nature, Flash photography, Lip, Hand, Eyebrow, Sky, Cloud, Water, Eye, Smile

Martine Reinsch

​Artister 2024 lørdag 13. juli

ÅGES DANSEBAND

Ikledd sorte og gule joggedresser inntar Åges Danseband teltet med sitt forrykende sceneshow.

I snart tolv år har Åges gitt folket energiske versjoner av svensktopplåter, DDE og ny listepop. Det hele startet da de fire gutta fremdeles gikk på musikklinja på Greåker videregående skole. De hadde blitt bedt om å spille på skoleballet og gikk til anskaffelse av like joggedresser for anledningen, kanskje litt inspirert av Datarock. Den ene jobben ble til mange, og nå har de holdt på i over seks år. Bandet består nå av Andreas Humlekjær, Andreas Ludvigsen, Ole Andre Enggrav, Bror Kristiansen, Jørgen Lund Karlsen, Håvard Gressum Antonsen, Stian Krogh, Christina Krogh og Selma Joner.

Og Åge? Det er navnet på keyboardet.

Vision care, Glasses, Trousers, Sunglasses, Goggles, Hat, Fashion, Sleeve, Eyewear, Collar

BULLE BELA BAND

Trousers, Window, Standing, Plant, Style, Headgear

Bulle Bella Band covrer ulike sjangre som pop, rock og blues for å skape en egen, fengslende sound. Med fengende vokalprestasjoner, dynamiske instrumentale arrangementer, kan du være sikker på at Bulle Bella Band vil levere en konsertopplevelse av høy kvalitet. Med deres energiske opptredener og fengende musikk har de fanget hjertene til publikum overalt. Bulle Bella Band - bandet som får deg til å danse, synge og ha det uforglemmelig moro! Kom og bli med på festen!

Bulle Bella Band blir 25 år i 2024 og ønsker å invitere til bursdagsfest. Det blir en festkveld med Bulle Bella Band og deres venner. Kanskje dukker det opp musikanter og gjester som har vært involvert i Bulle Bella Band de siste 25 år.

Billetter lørdag

Kjøpte billetter refunderes ikke.
Ikke lov med paraplyer, foto/film utstyr.
Mat og drikke kan kjøpes inne på konsertområdet. Konserten kan flyttes uten krav på refusjon.​

Dato: Lørdag 13. juli 2024
Tidspunkt: Dørene åpner 16:00
Pris: Kr. 420,00 + avg.
Sted: Damskipsbrygga - Fredrikstad

Material property, Font
Font

Offisiell Partner

Rectangle
Material property, Font