Fest skaper folk!
Det å samles til fest er en del av livets - og byens naturlige kretsløp.

Østfolds største – og eldste festival

Velkommen til Glommafestivalen i Fredrikstad


Glommafestivalen er Østfolds eldste festival og skal være en byfest for hele familien. Festivalen har hatt en stor utvikling de senest årene, med 100-150.000 besøkende hvert år. Helt fra starten har festivalen satt fokus på det maritime, ikke minst fordi Glomma - som renner rett gjennom byen - har historisk betydning for byens utvikling.

Aktiviteter som pappbåtseilas, elveduell og dødsing har vært populært for hele familien, og er aktiviteter man kan oppleve under Glommafestivalen. Hva som skal skje i 2024, må dere vente litt til for å få vite om. Men gled dere!

På Dampskipsbrygga finner du det store teltet, hvor det foregår konserter på kveldene - her må man kjøpe billetter – og på dagtid kan du oppleve alt fra teater, til sang, dans og andre aktiviteter for hele familien – det meste er gratis. Fredrikstad har et stort utvalg av kafeer, restauranter, bakerier og barer. Her finner man noe for enhver smak! Hvert år braker det løs ved munningen av Norges største elv og da syder det av liv i hele byen.

Glommafestivalen er et ideelt AS og er stiftet for å skape liv og aktiviteter i sentrum. Det er ingen som tar ut noe utbytte ved eventuelle overskudd, alt blir benyttet til å skape mer aktivitet. Ønsker dun bedrift å bidra eller sponse festivalen har vi mange muligheter til å eksponere din bedrift.

Ta kontakt med Lasse Kjønigsen på lasse@glommafestivalen.no eller på 40077656.

Material property, Font
Font

Offisiell Partner

Rectangle
Material property, Font

Sjekk ut våre partnere her